Huren, op zoek naar tijdelijke woonruimte?

Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

Als u op zoek bent naar tijdelijke woonruimte voor een van uw medewerkers in Nijmegen en omgeving kunt u zich d.m.v. onderstaand inschrijfformulier kosteloos bij DolFijnWonen inschrijven. Aan de hand van de door u opgegeven criteria gaan wij direct voor u op zoek naar de voor u geschikte woning.

Bemiddelingskosten

Onze bemidelingskosten bij huurperiode tot en met 6 maanden bedragen 50% van 1 maand huur, excl. 21% btw. Bij langere huurperiode bedragen de bemiddelingskosten 75% van 1 maand huur, excl. 21% btw.

Om u zo snel en efficient mogelijk te kunnen helpen werken wij ook samen met andere verhuurmakelaars, in welk geval andere tarieven worden berekend. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Verstuur een online aanvraag

Tijdelijke huisvesting wordt vaak in 2 categorieën onderverdeeld: gestoffeerd en gemeubileerd.

Gemeubileerd

De woning is geheel gemeubileerd, van bank en bedden, tot keukeninrichting, en linnengoed. Het enige dat u mee dient te nemen zijn uw persoonlijke zaken.

Gestoffeerd

De woning is voorzien van vloerbedekking/gordijnen, verlichting en keuken apparatuur.

Locaties

Nijmegen en omgeving.

Borg

Als u een woning gaat huren moet u bij de ondertekening van het huurcontract een borg betalen. Dit bedrag blijft in het bezit van de verhuurder. Na beëindiging van het huurcontract krijgt u dit bedrag terug als u aan alle verplichtingen in het huurcontract heeft voldaan.

Identificatie

Voor identificatie wordt gevraagd om verstrekken van uittreksel KvK en persoonsgegevens huurder.

Reageer direct op een woning via ons aanbod of vul ons contactformulier in.

Ik wil meer weten