Verhuren

Denkt u erover uw huis of appartement – tijdelijk – te verhuren en bent u op zoek naar een betrouwbare huurder? DolFijnWonen kan u helpen. Wij verzorgen op basis van de door u verstrekte gegevens o.a. de voorselectie van de huurders, regelen de bezichtigingen, stellen de huurovereenkomst op en zorgen voor een gedegen check-in en check-out.

Als u overweegt de verhuur van uw woning door DolFijnWonen te laten verzorgen, neemt u dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken. Tijdens het kennismakingsgesprek in de betreffende woning horen we graag wat uw wensen zijn en heeft u misschien iets aan onze tips en adviezen. Als u ons opdracht geeft om de verhuur van uw woning voor u te verzorgen, plaatsen wij uw woning met foto en omschrijving op onze website en brengen het onder de aandacht van onze contacten.

DolFijnWonen werkt op no cure no pay basis. Stuurt u voor het verkrijgen van meer informatie een online aanvraag via onderstaande link. U kunt ook een email naar info@dolfijnwonen.nl sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Ik wil meer weten